Инчун и капер

ден110

Состојки: лута пиперка, сончогледово масло, инчун 20%, капер 8%, маслинки, оцет, сол, влакна.

Просечна хранлива вредност на 100 g:
Енергија: 1136 KJ (271 Kcal)
Протеини: 2,18 g
Маснотии, вкупно 18,56 g Заситени: 1,80 g
Јаглехидрати: 22 g
Шеќери: 0,10гр
Диететски влакна, вкупно: 2,10гр
NaCl: 4,56 g

208 на залиха

ПОСНО
MK