Туна

ден100

Состојки: лута пиперка, сончогледово масло, туна 23%, маслинки, каперси, аншоа, магдонос, оцет, сол, влакна.

Просечна хранлива вредност на 100 g:
Енергија: 619 KJ (148 Kcal)
Протеини: 5,32 g
Маснотии, вкупно 11,04 g Заситени: 1,5 g
Јаглехидрати: 5,71 g
Шеќери: 0,19гр
Диететски влакна, вкупно: 1,37 g
NaCl: 1,75 g

ПОСНО
MK