Урда

ден100

Состојки: лута пиперка, сончогледово масло, урда 24%, оцет, сол, влакна.

Просечна хранлива вредност на 100 g:
Енергија: 635 KJ (152 Kcal)
Протеини: 3,25 g
Маснотии, вкупно 10,38 g Заситени: 3,77 g
Јаглехидрати: 10,24 g
Шеќери: 1,13 гр
Диететски влакна, вкупно: 1,72 g
NaCl: 2,92 g

 

998 на залиха

MK