Урда и четири семиња

ден150

Состојки: Печурки 70%, сончогледово масло 10%, сирење 12,7%, сусам, семки од тиква, семки од сончоглед, ким, сол, влакна, регулатор на киселост Е330.

Просечна хранлива вредност на 100 g:
Енергија: 931 KJ (222 Kcal)
Протеини: 5,78 g
Масти, вкупно 20,42 g Заситени: 2,23
Јаглехидрати: 12,17 g
Шеќери: 0,60 гр
Диететски влакна, вкупно: 2,12 g
NaCl: 1,52 g

MK